Ciao, per favore seleziona la tua lingua

Ciao, per favore accedi qui

Non sei ancora iscritto?
per scoprire il nuovo, migliorato e premiato English Live.

Close

0694800517

Benvenuto in "World of Sports
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Categoria:Lifestyle
Lingua: English
Iscritti: 1054
Responsabili: samantha (Administrator)

Sei sicuro di volere lasciare questo gruppo?

Sei sicuro di voler cancellare la discussione Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv?
Da ahasaj1 il 07/09/2015 14:44:45
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

Da SMercado156 il 07/09/2015 22:12:51
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
Da ahasaj1 il 08/09/2015 04:19:31
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.